sâmbătă, 19 iunie 2010

Afterlife risca sa fie lansat abia in 2011 ?

Se zvoneste de ceva timp ca filmul Resident Evil Afterlife nu va fi lansat in vara lui 2010, asa cum s-a anuntat. Informatiile sunt insa neclare si in mod continuu contradictorii.

“Se vorbeste de o schimbare a datei lansarii, avand in vedere ca producatorii nu sunt siguri ca filmul va fi terminat pana in iulie. Incercam din rasputeri sa-l finalizam pana atunci, asa ca, cel putin pe moment, premiera ramane cea din august”, a declarat Milla Jovovich via Twitter.

Resident Evil:Afterlife, in regia lui Paul W.S.Anderson, va fi primul din franciza RE filmat cu tehnologia 3D, acesta fiind cel mai probabil motivul pentru care productia va dura mai mult decat s-a estimat. Cu toate ca Jovovich pare optimista in mesajul ei de pe Twitter, cei de ShockTillYouDrop.com ne anunta ca Screen Gems a mutat data premierei pe 14 ianuarie 2011.

Initial, cel de-al patrulea capitol al filmului urma sa fie lansat in 27 august 2010, insa post-procesarea 3D pare sa ceara destul de mult timp, astfel ca regizorului i s-au mai acordat cateva luni pentru a lucra la film. In locul acestuia va fi lansat Priest, thriller-ul “vampiric” cu Paul Bettany in rolul principal.

0 comentarii: